GELD NODIG - KREDIET NODIG  (uw bankier denkt niet mee of de bank weigert u een krediet)
U heeft tijdelijk of structureel een te kort aan werkingsmiddelen, meestal net op een belangrijk moment.  Of u wil investeren maar krijgt geen lening.
U wil zelf een krediet aanvragen maar weet niet hoe eraan te beginnen of u bent niet zeker dat u wel een degelijk onderbouwt plan heeft waar misschieg nog wel enkele belangrijke papieren aan ontbreken.
U wil misschien een centralisatie van al uw kredieten tot één krediet met lagere aflossingen;
uw boekhouder geeft u enkel wat papieren om aan uw bankier af te geven waar een klein beetje meer inzet, meer hulp welkom zou geweest zijn;
Of misschien is een tijdelijk opschorting van terugbetaling van lopende kredieten een oplossing;

Wij kijken samen met u naar uw dossier of stellen een dossier op;
we kijken waar u het best terecht kan voor een krediet;  Er zijn diverse kredietverstrekkers anderen dan uw gebruikelijke bankier waar u ook terecht kan voor de aanvraag van een lening.

Is uw lening aangepast aan uw noden als ondernemer, kan u kosten drukken door geld te lenen ?
Wij bekijken de vraag van A tot Z, denken mee en begeleiden u door dit proces met als streefdoel, het bekomen van een lening op welke manier dan ook.

Wij nemen contact op met de nodige partijen en zorgen dat de vragen antwoorden krijgen zodat u zich niet hoeft te buigen over alle vragen en niet alle documenten moet bijeenzoeken die gevraagd worden bij het aanvragen van een lening.

WIj gaan, met onze doorgedreven ervaring en expertise mee aan de slag om een kredietaanvraagdossier samen te stellen en zoeken mee naar een lening !